Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

CERCUL DE MUZICĂ UȘOARĂ VOCAL-INSTRUMENTALĂ

CERCUL DE MUZICĂ UȘOARĂ VOCAL-INSTRUMENTALĂ

  • Age Group:6.5 - 8.5 Years
  • Duration :2.5 hours per day
  • Join Now!

 

Cercul de muzică ușoară vocal-instrumentală oferă copiilor cu vârste între 5-18 ani posibilitatea de a pătrunde în tainele cântului frumos într-un cadru atractiv și plăcut și de a cunoaste puțin din viața unui artist.

În cadrul cercului sunt oferite cursuri de canto și pian . Pe lângă acestea Corul de copii “Musette” atrage numeroși membri.

În cadrul grupelor de canto se urmărește creșterea capacității interpretative, dobândirea unei tehnici vocale corecte și o mai profundă înțelegere a mesajului muzical. Oferă participantilor bucuria de a gusta farmecul muzicii și de a se exprima prin muzică, pregătind copiii pentru apariții scenice în spectacole, festivaluri și concursuri.

Corul de copii “Musette” a fost înființat în anul 2016 bucurându-se încă de la prima apariție de aprecierea publicului. Cu un repertoriu variat și deosebit calitativ a fost și este invitat la numeroase evenimente organizate la nivel județean.

Grupele de pian aduc în fiecare an un numar impresionant de premii la concursuri naționale și internaționale.

În cadrul cercului se urmăreşte formarea deprinderilor pianistice corecte ( cu accent pe formarea posturii pianistice, chinestezia digitaţiei şi formarea deprinderilor de corelare a mişcărilor mâinilor şi degetelor conform cerinţelor pe care le reclamă execuţia fiecărei piese muzicale). Aici copiii învaţă piese din muzica clasică instrumentală, dar şi lucrări instrumentale de divertisment, în cadrul cercului fiind prevăzut atât un program minimal de iniţiere în tainele acestui instrument, dar şi un program maximal pentru elevii a căror dotare muzical-pianistică le dă posibilitatea să-şi însuşească cunoştinţele la cel mai înalt nivel.

Dacă vă place să cântați, dacă vă place să fiți în lumina reflectoarelor, dacă vă place să munciți (căci talentul fără muncă nu dă roade ) vă așteptăm cu drag să faceți parte din familia noastră.