Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

Cultură si civilizaţie engleză

Cultură si civilizaţie engleză

  • Age Group:6.5 - 8.5 Years
  • Duration :2.5 hours per day
  • Join Now!

 

La Cercul de Cultură şi Civilizaţie Engleză  se  aprofundează tainele culturii și civilizației engleze. Pentru elevii care sunt dornici să înveţe structuri ale limbii engleze precum, noțiuni de vocabular, pronunţie, gramatică, cât şi să afle mai multe despre tradiţiile obiceiurile şi modul de viaţă din ţările vorbitoare de limbă engleză, în principal Marea Britanie și Statele Unite, cercul de cultură și civilizație engleză desfășoară activităţi într-un cadru modern, utilizând metode active de predare-învățare, cum sunt: jocul, munca în echipă, dialogurile tematice, jocul de rol, dezbaterea, etc. Se creează materiale originale pentru reprezentarea sau exemplificarea materialului studiat. Se învață poezii și cântece în limba engleză. Toate activitățile din cadrul cercului stimulează imaginaţia și creativitatea copiilor, folosind o gamă variată de mateiale și auxiliare didactice începând de la falshcard-uri (cartonașe cu imagini) şi postere, cărţi şi fişe fotocopiabile, până la mijloace multimedia.