Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

Studii europene

Studii europene

  • Age Group:6.5 - 8.5 Years
  • Duration :2.5 hours per day
  • Join Now!

 

  Cursurile de limba engleza de la Palatul Copiilor vizeaza trei categorii de varsta, respectiv, elevi avand intre 5 si 8 ani, 8 - 14 ani si 15 – 18 ani. Denumirea cursului “Limbi Europene”, este sugestiva pentru activitatile care se desfasora cu cele trei categorii sus mentionate. Limba engleza, avand cea mai mare circulatie din randul limbilor europene, are cele mai multe argumente pentru a fi aleasa ca obiect de studiu.
       In acest sens, metodele de abordare a cursului sunt diversificate, adaptate in functie de categoria de cursanti careia ne adresam. Cele mai agreate metode fiind cele de interactiune directa, simulare de situatii, invatare prin cantec, joc. La grupele de varsta mai mare, sunt agreate activitatile de comunicare si fixare a unor notiuni ce tin de structura gramaticala specifica limbii engleze. Grupa care necesita atentie sporita este cea formata din elevi care sunt in anul terminal, respectiv clasa a XII a, acolo unde activitatea este centrata pe pregatirea examenului de competente lingvistice, toate cursurile urmand indrumarile programei scolare in vigoare.
       Iesind din tiparul orelor de curs, activitatile de la Palatul Copiilor, au atractivitatea lor, au entuziasm din partea cursantilor, dat fiind faptul ca sunt activitati optionale, suplimentare.