Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

Electronica

Oferta cercului de electronica

Cercul de electronica are ca obiective principale petrecerea  utila si placuta a timpului liber al elevilor si continuarea , cu mijloace proprii, specifice, a activitatilor educative ale scolii.

         In cadrul cercului de electronică , elevii vor dezvolta competenţe din domeniul electric şi electronic ,obtinute prin procesul educational , prin activitati complementare;

          Activitatea cercului de electronică îşi propune să ofere elevilor de toate vârstele un bagaj de cunoştinţe minim care să permită lărgirea orizontului cultural, tehnic în domeniul electronicii în general ( lucru ce nu poate fi cuprins în programele şcolare existente, şi nu poate fi realizat în şcoli), să dea posibilitatea aprofundării unor domenii de interes şi să-şi pună în valoare cunoştinţele şi deprinderile în acest domeniu.

                                                                              Prof.Georgescu Constantin